ELPlan Finland Oy

ELPlan Finland Oy on v. 2010 perustettu sähkösuunnitteluun erikoistunut yritys. Tarjoamme sähkösuunnittelu- palveluja yrityksille ja yksityisille. Toiminta-alueemme ei tunne rajoja, vaan teemme suunnittelutyötä ympäri Suomen.

Luotettava kumppani

Olemme luotettava kumppani sähkösuunnittelupalvelujen toimittajana yrityksille kuten sähköurakoitsijat, rakennuttajat ja talotehtaat. Erikoisalaamme ovat asuintalot, omakotitalot, rivitalot, valaistus sekä pienteollisuus. Ammattitaitoinen henkiöstö takaa suunnittelutyön laadukkuuden tarvittaessa nopeallakin aikataululla.

Palvelutarjontamme kuuluu mm.

Tarjoamme yksityisille yksilöllistä sähkösuunnittelupalvelua. Hoidamme osaltamme sähköistyksen siten että siitä tulee turvallinen ja standardinmukainen. Ennen varsinaista suunnittelua otamme huomioon myös asiakkaan toiveet ja annamme omia vinkkejä toteutuksiin. Ota yhteyttä palvelualttiisiin suunnittelijoihimme.

Toimipisteemme sijaitsevat Torniossa ja Kemissä. Toimialaamme kuuluu lisäksi pienkohteiden sähköasennukset ja sähkötarvikkeiden myynti. Kuulumme Tukesin sähköurakoitsijarekisteriin. Meillä on S2 -ryhmän urakointioikeudet. Annamme mielellään tarjoukset myös sähköasennustöistä.