Kodin sähkösuunnittelu

kodin, sähkösuunnitelma, meri-lappi, sähköistys,Omat tarpeet ja toiveet

Pientalon sähkösuunnitelmat tehdään asiakkaan kanssa yhteistyössä. Asiantuntevat suunnittelijamme kuuntelevat asiakkaan toiveita sekä tekevät ehdotuksia, jotta saamme sinulle parhaan mahdollisen toteutuksen.

Sähkösuunnitelmat ovat tärkeä osa koko sähköistysprojektia

Hyvin tehdyillä suunnitelmilla saadaan kilpailutettua sähköurakoitsijat samoilla työosuuksilla ja tarvikkeilla. Hyvät ja kattavat suunnitelmat vähentävät lisätöiden määrää. Eli hyvät suunnitelmat maksavat itsensä takaisin.

Omien tarpeiden pohtiminen kannattaa aloittaa miettimällä esimerkiksi mihin kodin atk-, musiikki- ja tv-laitteet sijoitetaan, onko tietokoneita ja tv-laitteita useissa eri huoneissa, halutaanko kotiin erilaisia tilannevalaistuksia, onko autotalli myös korjaus- ja harrastusalue, tarvitaanko pihalle lisävalaistusta tai pistorasioita. Kartoituksessa on syytä pitää silmällä, myös tulevaisuuden muuttuvat tarpeet.

Kodin sähkösuunnittelu lähtee aina asukkaan tarpeista ja toiveista. On tärkeää, että asukas on alusta asti vaikuttamassa kotinsa kaikkiin sähköistys- ja valaistusratkaisuihin.

Ota yhteys Suunnittelijaan